afbeelding installatie zonnepanelen

Ons bedrijf

Ons bedrijf is een echt familiebedrijf. Het bedrijf is verdeeld in twee takken, Zuid-West Kozijnen en Zuid-West Solar. In 2004 werd het bedrijf opgericht als Zuid-West Kozijnen door Onno de Jong. Sindsdien zijn wij actief in het plaatsen van kozijnen en dakkapellen in kunststof, aluminium en hout. Ook plaatsen wij uiteraard dakgoten en wordt er af en toe een andere (kleine) verbouwing gedaan, in en rond huis. Onze werkzaamheden en dus mogelijkheden zijn daarom erg breed.

In 2017 werd het, met de komst van zoon Jesse de Jong, tijd dat de werkzaamheden nog een stukje werden uitgebreid. Zo kwam Zuid-West Solar van de grond en is het bedrijf dus verdeeld in twee takken, kozijnen en zonnepanelen.

Aangezien de visie van Zuid-West Kozijnen altijd over kwaliteit is gegaan, is dat uiteraard niet veranderd. Echter komt nu ook duurzaamheid om de hoek kijken, en bieden wij de mogelijkheid om deze twee belangrijke zaken op een perfecte manier te combineren.

Wij proberen dit bedrijf op een nuchtere Zeeuwse manier te laten opereren en dat zult u ook merken aan onze aanpak. Tijdens het hele traject, van contact opnemen tot plaatsen, zult u te maken krijgen met dezelfde persoon en hiermee hopen wij u een vertrouwd gevoel te geven. Natuurlijk is er door deze aanpak ook veel minder sprake van zogenaamde miscommunicatie omdat de lijntjes erg kort zijn. Hiermee hopen wij u enigszins een beeld te geven van wat wij doen en waar wij voor staan.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan gewoon contact met ons op, dan verzorgen wij een advies op maat.


Service en garantie

Als je van plan bent om een (grote) investering te doen in de vorm van een installatie op je dak, is het natuurlijk wel erg belangrijk hoe de nazorg hiervan is geregeld.
Als we het hebben over garantie, dan is deze op de producten uiteraard afhankelijk van de garantie die de producent verleent. Echter kunnen wij u wel vertellen dat wij de producten die wij leveren kiezen met deze gedachte in ons achterhoofd. Dus zal de garantie op de producten altijd prima in orde zijn.

Ook zullen wij ervoor zorgen dat u daadwerkelijk aanspraak kunt maken op uw garantie. Dit betekent dat als één van uw producten defect blijkt te zijn, u contact met ons op kunt nemen en wij er dan voor zullen zorgen dat de producent zo snel mogelijk een nieuw product bij ons aflevert. Vervolgens kunnen wij dan het product voor u vervangen. Uiteraard valt het vervangen van het product dan onder onze service en zullen wij hiervoor niks in rekening brengen.

Als er een fout in uw installatie zit in welke vorm dan ook dan valt dit, zoals vanzelfsprekend, ook onder onze service en zal dit zo snel mogelijk worden verholpen. En dan is het natuurlijk altijd nog mogelijk dat u vragen heeft over de werking van uw systeem of over bijvoorbeeld de inzage van de prestaties van uw systeem. Mocht dit zo zijn kunt u natuurlijk ook weer gewoon contact met ons opnemen, dan kunnen wij u telefonisch (of via de mail) verder helpen. Werkt dit niet of wilt u gewoon graag wat persoonlijkere hulp, dan komen wij bij u langs om alles op te lossen.


duurzame energie

Duurzaamheid

Onze wereld is erg snel aan het veranderen en dit is iets wat we allemaal beginnen te merken in ons dagelijks leven. Hierdoor zult u ook vast en zeker merken dat het woord 'duurzaamheid' steeds vaker in de mond genomen wordt.

Duurzaamheid is er in veel verschillende soorten en maten. Maar uiteraard zult u hierbij wel erg snel denken aan duurzame stroomvoorziening. Fossiele brandstoffen zoals olie en gas zullen een keer opraken en daarom is het belangrijk dat we meer gebruik gaan maken van alternatieve energie. Met deze gedachte in ons hoofd, zijn wij begonnen met onze werkzaamheden. Als u deze gedachte deelt, moet u zeker contact met ons opnemen zodat we kunnen kijken hoe u uw steentje bij kunt dragen aan duurzaamheid.

Een leuke bijkomstigheid is natuurlijk dat het voor u zelf ook nog eens financiële voordelen zal opleveren.