Montagevan zonnepanelen

De montage van de zonnepanelen is natuurlijk ook van belang. Wij werken met Clickfit en Flatfix, Clickfit voor schuine daken en Flatfix voor platte daken. Met deze twee systemen is echt alles mogelijk, ze verzorgen alle te bedenken accessoires. Dit houdt in dat er echt werkelijk voor elk dak een oplossing is en u dus altijd zonnepanelen kunt laten installeren.

clickfit montagesysteem voor zonnepanelen op schuine daken

Het ClickFit montagesysteem onderscheidt zich doordat het zeer snel én eenvoudig aan te brengen is op het dak. Wij leveren verschillende systemen, zodat er voor ieder schuin dak een passende oplossing is, ongeacht het type of merk van het zonnepaneel.

Deze duurzame montagesystemen zijn licht, sterk en vervaardigd van hoogwaardig aluminium met een zeer lange levensduur.

De 4 unieke eigenschappen:
  • snelle en eenvoudige montage door klik systeem
  • voor meerdere type daken beschikbaar
  • volledig gecertificeerd
  • 20 jaar garantie
De ClickFit systemen voldoen aan de geldende normen zoals de NEN 7250 en het Nederlands bouwbesluit en zijn gecertificeerd door BDA/KIWA.

Materialen en montage
Door middel van innovatieve klik technologie wordt de montagerail eenvoudig op de dakhaken vastgeklikt. Afhankelijk van het type dak wordt er een specifieke bevestigingsmethode gebruikt. De zonnepanelen worden gemonteerd op montagerails die worden bevestigd aan het dak.
clickfit montagesysteem voor zonnepanelen op platte daken

Het Flatfix montagesysteem onderscheidt zich doordat het zeer snel én eenvoudig aan te brengen is op platte daken. Dit komt de kwaliteit en levensduur van de gehele PV installatie (Photo Voltaic) ten goede.

Deze duurzame montagesystemen zijn licht, sterk en vervaardigd van hoogwaardig aluminium met een zeer lange levensduur.

De 4 unieke eigenschappen:
  • snelle en eenvoudige montage door klik systeem
  • lichtgewicht systeem met unieke thermische ontkoppeling
  • zeer geschikt voor grote projecten
  • 20 jaar garantie
De gehele FlatFix range voldoet aan de geldende normen zoals de NEN7250 en het Nederlands bouwbesluit en is getest in de windtunnel.

Materialen en montage
De hoofdcomponenten van het FlatFix systeem worden door middel van slimme klikverbindingen bevestigd waardoor de montagetijd sterk verkort wordt. Door het aerodynamische ontwerp is er sprake van verminderde ballast en krachten op het dak.